Resultaten voor notaris

notaris
Atlas Notarissen Hervé De Graef Alec Benijts brJan Van Ermengem Philippe Colson brJef Van Ermengem. icon-calculate.
Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.:
Biddit.
Notaris Federale Bemiddelingscommissie.
In zon geval kan de notaris partijen doorverwijzen naar een bemiddelaar. Wanneer de notaris er niet in slaagt om partijen overeen te laten komen, dan kan hij partijen uitleggen dat er naast de rechtbank ook een alternatieve weg te bewandelen valt, nl.
NotaBene Het magazine van Notaris.be.
Je kan voor veel meer zaken dan je denkt terecht bij de notaris. Jong of oud, vrijgezel of getrouwd, startende ondernemer of ervaren bedrijfsleider tal van mensen komen langs bij de notaris omdat ze op een belangrijk moment in hun leven nood hebben aan juridische begeleiding én een rechtszeker document dat hen bescherming biedt.
Dirk CUYPERS Notaris te Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Notaris Bart van Opstal, woordvoerder van Notaris.be: Het feit dat jonge kopers minder actief waren in de provinciehoofdsteden is een aandachtspunt. We merken in onze dagelijkse praktijk dat het voor vele jonge koppels geen evidente zaak is om een betaalbare woning te vinden in het centrum van de stad.
De Breet Notariaat notaris voor Bergen op Zoom en omstreken.
De Breet Notariaat, Lange Parkstraat 1, 4611 CP Bergen op Zoom, telefoonnummer: 0164 744130, Kamer van Koophandel nr: 66311063, Bankrelatie: Rabobank: NL 08 RABO 0310 7610 42. WELKOM BIJ DE BREET NOTARIAAT. Notaris voor Bergen op Zoom en omstreken. De Breet Notariaat is een full-service notariskantoor, gehuisvest in de markante stadsvilla.
Vind een notaris Trefpunt Stan.
Hoe kunnen ze zich zo goed mogelijk voorbereiden? Een bezoek aan de notaris is een goed begin om antwoorden te krijgen. Stap je niet zo makkelijk bij een notaris binnen, weet je niet meteen waar je terecht kunt? STAN helpt je graag verder om een notaris in de buurt te vinden.
Notaris Brussel Notaris Brussel De Doncker.
Notaris de Doncker. De studie is zoals vanouds nog steeds gelegen in het hart van Brussel-stad. Vandaag bestaat de studie van Notaris De Doncker uit een ploeg van zo'n' twintig personen, waaronder de notaris zelf, een team juristen en enkele medewerkers.
De Notaris, de erfenis Uitvaartvlaanderen.be.
De Notaris, de erfenis. De notaris en de nalatenschap, erfenis. Het is aan te raden ook de notaris zo snel mogelijk na een overlijden te contacteren. Bij hem kan u terecht voor een aantal juridische afhandelingen met betrekking tot het overlijden.
Jean-Philippe CLAESEN Notaris te Hoeilaart. icon-calculate. icon-home. icon-home.
De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres: jpc@not-claesen.be. xml version1.0" encodingutf-8? NOTARIS Jean-Philippe CLAESEN te Hoeilaart, zoekt: JURIST / MASTER IN HET NOTARIAAT m/v. 3 maart 2021. Voltijds of deeltijds.

Contacteer ons