Home.Constructie.Galerie.Webshop.Prijzen en Diensten.

 

LOGS2HOME wil op een correcte wijze zaken doen.

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een open en eerlijke wijze van zaken doen. Dat wil zeggen dat wij staan voor wat wij doen.

 

LOGS2HOME streeft naar een optimale Prijs-kwaliteitverhouding. Door te investeren in de modernste houtbewerkingapparatuur en gebruik te maken van de beste houtsoorten zijn wij in staat om uitstekende kwaliteitswoningen voor een uiterst interessante prijs te leveren.

 

Onze bouwmethode is niet nieuw. Eeuwen geleden werd er al op deze wijze gebouwd. Vooral bekend zijn de Zweedse, Zwitserse en Oostenrijkse chalets. Heel veel chalets die op deze wijze zijn gebouwd worden nog steeds naar volle tevredenheid bewoond.

 

Ons doel is 100% tevreden klanten. Alleen tevreden klanten zullen een positief verhaal naar buiten brengen. Voor ons is mond tot mond reclame de allerbelangrijkste wijze van reclame maken.

 

Behoort u binnenkort ook tot onze tevreden klantenkring?

Logs2Home voor Economisch en Ecologisch bouwen

Copyright © Logs2Home Langweer(2005-2010) Niets van deze pagina's mag gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Logs2Home. Eenieder die gelijkende pagina's elders vindt wordt verzocht dit te mailen naar niels@logs2home.nl

Logs2Home verkoopt zogenaamde Zweedse of Finse woningen voor permanente bewoning of als recreatie en vakantiewoning.

 

Deze houten huizen worden in de stijl van chalets, bungalows of blokhutten opgebouwd.

Vaak worden deze loghomes uitgevoerd met een veranda of terras.

 

De horizontale balken worden in het Engels logs genoemd en daar komt de naam Loghouse vandaan.

Deze manier van houtbouw noemt men ook wel houtstapelbouw of logbouw.

 

Het materiaal wat wij gebruiken is Fins grenen en wij geven de voorkeur aan gelamineerde (verlijmde) logs omdat deze niet of nauwelijks torderen en scheuren. Het lamineren gebeurt ook in Finland.

 

De woningen kunnen geleverd worden als bouwpakket ( houtpakket met daarbij alle benodigde houten materialen), als casco of sleutelklaar opgeleverd.

Het enige wat u nodig heeft is een kavel of een stukje bouwgrond. Wij kunnen voor de rest zorgen.

 

Houten woningen hebben uiteraard ook houtbescherming nodig, hiervoor adviseren en verkopen wij originele Finse verf van het merk Tikkurila.

Deze verf blijft n.l. elastisch en ademend en gaat dus niet bladderen

 

De Tikurila verf hoeft na 6 tot 8 jaar alleen te worden ontvet waarna een nieuwe laag met een blokkwast aangebracht kan worden

Naar boven

Home

Over Logs2Home

Bouwen met hout

Vragen

Contact

Eigenschappen houten huis