Meer resultaten voor vertaling

vertaling
Linguali Freelance vertaling en tekstrevisie.
Bref, un excellent travail et une très bonne relation client! Marie-David Tihon, Verbolia. Vertaling of revisie nodig? Stuur mij een mailtje of vul het contactformulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte voor de vertaling en/of revisie van je tekst.
Centrum voor Literatuur in vertaling Onderzoekscentrum voor literair vertalen.
Op de campus van de VUB worden in april drie workshops literaire vertaling georganiseerd.: 1 april Bart Vonck over de vertaling van García Lorca. 22 april Marijke Arijs over de vertaling van Chicas muertas van Selva Amada. 29 april Trijne Vermunt over de vertaling van Fila India van Antonio Ortuño.
Vertalen Wikipedia.
Een goede vertaling is een tekst die nauwkeurig weergeeft wat er stond in de oorspronkelijke taal en waaraan niet te merken is dat het een vertaling betreft. De doelgroep waarvoor vertaald moet worden speelt een rol bij de beslissingen die de vertaler moet nemen.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Reverso Context Vertaling in context Duits, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Nederlands, Arabisch, Japans, Pools, Roemeens, Turks, Chinees.
Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data.
Engelse vertaling diploma/getuigschrift/-supplement Studentenportaal. Engelse vertaling diploma/getuigschrift/-supplement Studentenportaal Universiteit Gent.
Bewaar een kopie van deze digitale versies; je UGent-mailadres wordt namelijk kort na afstuderen afgesloten. Indien je een bachelor/masterdiploma hebt en je ontving nog geen vertaling, dan kunnen wij je gratis een vertaling naar het Engels bezorgen. Via het online formulier.
Centrale dienst voor Duitse vertaling CDDV IBZ FOD Binnenlandse Zaken.
Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Centrale dienst voor Duitse vertaling CDDV. De Centrale dienst voor Duitse vertaling, gevestigd in Malmedy, is belast met de Duitse vertaling van de wetten. Hij vertaalt eveneens in het Duits besluiten, omzendbrieven en bestuursdocumenten voor de FOD Binnenlandse Zaken.
Vertaling Spaans en Italiaans in Antwerpen Van Lokeren.
Van persoonlijke documenten tot grote projecten, wij weten er raad mee. Bel ons en zie of het klikt! Van Lokeren Vertaalbureau. Van Lokeren Vertaalbureau. Juiste vertalingen vermijden problemen en misverstanden Van Lokeren in Antwerpen voor al uw Engelse vertalingen. Mechelsesteenweg 189 bus 9.
Audiovisuele vertaling Nevero.
Susanne houdt op deze website een blog bij waar ze regelmatig iets schrijft over recente projecten waar we aan meegewerkt hebben of interessante weetjes deelt over onze sector. Wij zijn lid van de TransMedia Benelux Research Group, die wetenschappelijk onderzoek doet naar audiovisuele vertaling, en van ESIST, de European Association for Studies in Screen Translation.
SCTA: /.
Directe toegang tot enkele basisteksten. De records begrijpen. Over onze databank. Directe toegang tot enkele basisteksten. Burgerlijk en gerechtelijk recht. Handels en economisch recht. Belasting en financieel recht. Publiek en administratief recht. Welkom op de website. van de Centrale dienst voor Duitse vertaling CDDV. Deze website strekt ertoe, U de door de CDDV in het Duits opgestelde vertalingen van Belgische wetboeken, wetten, besluiten en omzendbrieven in één databank ter beschikking te stellen. Daarenboven kunt U op deze website woordenschat in onze drietalige Nederlands, Duits, Frans terminologiedatabank Semamdy opzoeken.

Contacteer ons