Resultaten voor eco huis bouwen

eco huis bouwen
Ecologisch bouwen is wonen Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Niets is leuker dan gezond wonen in een huis dat gebouwd is met natuurlijke materialen en producten, die zorgen voor een ecologische sfeer en een gezonder leefklimaat. Architect Gruwez is beschikt over het keurmerk Energiebewust architect en gespecialiseerd in ecologisch bouwen, zowel voor nieuwbouw als renovatie, huizen ecologisch bouwen staat hoog aangeschreven bij Frank Gruwez, wij laten u graag kennis maken met alle energiezuinige alternatieven.
EcoHuis Antwerpen Toekomstgericht bouwen Ecologisch genieten.
//// Duurzaam bouwen. Het EcoHuis is een initiatief van de stad Antwerpen om diens huidige en toekomstige inwoners te voorzien van alle mogelijke informatie over ecologisch bouwen. Het statige onderkomen van deze dienst is geen nieuwbouw maar een renovatie van het voormalige winkelpand De Wolmolen.
ECOBOUW Groen bouwen, gezond leven en werken.
Goed voor milieu en je portemonnee. Ecologisch bouwen is de nieuwe trend. Wij werken met de nieuwste snufjes aan de architectuur van de toekomst. LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE. Deze projecten van ons maken de wereld weer een stukje comfortabeler om te leven.: Eco woonhuis met bed breakfast in Lelystad.
Eco woning Smartfast House Modulair Bouwen.
Prefab SIP wand. Nul op de meter woning. Een woning die het milieu niet belast, maar juist energie opwekt, kan dat? Ja, dat kan met een eco-woning van Smartfast! Hiermee gaat u verder dan nul op de meter, uw huis wekt energie op en zorgt voor plus op de meter.
Met eigen handen een eco-huis bouwen BinnensteBuiten.
9 oktober 2015. Met eigen handen een eco-huis bouwen. Maurice en Ingrid Beijk kochten 15 jaar geleden een groot stuk grond met een ontroerende achtergrond. Uiteindelijk bouwden ze daar met eigen handen een duurzame woning. Video in het kort. Maurice en Ingrid Beijk kochten 15 jaar geleden een groot stuk grond, bedoeld om een mooie plek te creëren ter nagedachtenis van hun overleden dochter Jessa. Uiteindelijk bouwden ze daar met eigen handen een duurzame woning. Het is een levensloopbestendige kangoeroe-woning geworden, waar 2 huishoudens onder 1 dak kunnen wonen terwijl ze ook met elkaar verbonden zijn. Maurice: Met mn boerenverstand en de kennis van Google heb ik het huis gemaakt tot wat het nu is.
75 beste ideeën over ecologisch bouwen ecologisch huis, bouw, huis.
Collection by Meinke Ehrhardt. zelf een ecologisch huis bouwen. Layouts Casa House Layouts Small House Layout Tiny House Design Modern House Design Future House Small House Plans One Floor House Plans Small House Floor Plans. Small house plan. Three bedrooms, carport.
Ecologisch bouwen Dossier.
Met andere woorden: er wordt gebouwd met respect voor mens en milieu. Duurzaamheid is het voornaamste voordeel van ecologisch bouwen. Als u milieuvriendelijke materialen gebruikt voor de bouw van uw huis, houdt u niet alleen rekening met uzelf, maar ook met de generaties die nog komen. De totale CO-uitstoot van een woning in natuurlijke materialen zoals hout, is veel lager dan van een woning in bijvoorbeeld beton. Hout is een milieuvriendelijk materiaal: het hout dat wordt gebruikt om huizen te bouwen, is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen FSC-label.
Houten huis Duurzaam wonen Livinlodge.
U bepaalt waar de scheidingswanden en ramen komen en maakt een keuze uit onze profielen voor gevelbekleding, die u al dan niet combineert met een gevel in crepi. U kunt ook een kelder, garage of zelfs een terras toevoegen aan uw houten huis. Onze houtexperten begeleiden u graag bij de verdere keuzes. Hoe gaan we te werk? Voor de start van de uitvoering werken we samen alles tot in de kleinste details uit, tot en met de positie van de stopcontacten, schakelaars en lichtpunten. Dat gebeurt heel eenvoudig met behulp van onze handige app, die zorgt voor een snelle weergave van uw droomhuis in hout en à la minute een offerte opmaakt.
Wat is een BEN woning? Hoe ecologisch bouwen of BENoveren?
Ecologisch bouwen is bijna niet meer weg te denken in deze tijd. Gaat u binnenkort een huis bouwen? Dan moet u rekening houden met een aantal verplichtingen, maar er zijn ook zaken aan ecologisch bouwen die u heel wat energie en geld kunnen besparen.
Duurzaam wonen in een BEN-woning of eco-huis Durabrik.
Door de strengere energie-vereisten die een passief huis met zich meebrengt, wordt deze woning veel duurder dan een BEN-woning. Omdat de bijna-energieneutrale woningen betaalbaarder zijn, maar gebruik maken van moderne technieken waardoor ze weinig energie gebruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water, verschuift de aandacht de laatste jaren steeds meer naar de BEN-woningen. Duurzaam bouwen met Durabrik. De huizen die Durabrik bouwt zijn zo goed als altijd energieneutraal. Soms wekken ze zelfs meer energie op dan ze verbruiken. Het E-peil is meetbaar en dus transparant. Dat vullen we aan met elementen uit het eco-bouwen. Zo zijn we onlangs voor onze vloerisolatie overgeschakeld van gespoten polyurethaan naar een veel duurzamere vloerisoltatie op basis van EPS-korrels. Dit omdat de productie van EPS minder impact heeft op het milieu. We bouwen ook met bakstenen, die in ons land geproduceerd worden uit klei, een lange levensduur hebben en ook relatief makkelijk hergebruikt kunnen worden als grondstof. We bouwen onze woningen dus BEN en laten ons ook meer en meer inspireren door de milieutroeven van het eco bouwen.

Contacteer ons