Meer resultaten voor duits

duits
Duits Wikipedia.
Afrikaans Duits Engels Fries Jiddisch Limburgs Luxemburgs Nederduits Nederlands Schots Wymysöry. Bourgondisch Gotisch Vandaals Krim-Gotisch. Reeds uitgestorven Met uitsterven bedreigd. Talen in Italië. Talen: Algherees Arbëresh Arpitaans Duits Emiliaans Frans Friulisch Gallurese Griko Italiaans Ladinisch Ligurisch Napolitaans Ouddalmatisch Piëmontees Romagnools Sardijns Savoyaards Sciliaans Sloveens Valdostaans Venetiaans. Zoek Duits op in het WikiWoordenboek. Zie de Duitse uitgave van Wikipedia. Wikibooks heeft meer over dit onderwerp: Duits. Zie de categorie German language van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleDuitsoldid58941440.: WikipediaGeen: afbeelding lokaal en geen op Wikidata. WikipediaArtikel: mist referentie sinds januari 2014. WikipediaAlle: artikelen die een referentie missen. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina.
Duits Linguapolis Universiteit Antwerpen.
Semesteropleiding oktober 2016-februari 2017. 45 uur 15 weken 1 avond per week. AVOND 18.30 tot 21.30 uur Campus Drie Eiken/Middelheim. Alle semesteropleidingen vinden plaats ofwel op Campus Drie Eiken Wilrijk ofwel op Campus Middelheim Antwerpen. Beide campussen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Duits.
Sport en games. Het vaklokaal Duits gaat verder op www.duits.d e zowel voor leraren als voor leerlingen! Kijk dus daar! Alleen voor literatuur moet je nog even hieronder klikken op de SPECIAL! Vragen of opmerkingen? Neem contact op met de lokaalbeheerder.
Online Nederlands Duits vertaler.
In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf. Nederlands Sprekers 27.000.000 Landen Nederland Belgi Brussel Suriname Aruba Nederlandse Antillen Frankrijk Duitsland. Duits Sprekers 200.000.000 Landen Duitsland Oostenrijk Zwitserland Itali Bozen Liechtenstein Luxemburg Frankrijk Denemarken Belgi Polen Namibi. Het Nederlands is binnen de groep van Indo-Europese talen een West-Germaanse taal die wereldwijd door circa 23 miljoen mensen als moedertaal en/of cultuurtaal wordt gesproken. Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. De huidige pagina wordt Online Nederlands Duits vertaler.
Duits Encora.
Zet je elke vakantie koers naar Duitsland Oostenrijk of Zwitserland? Heb je de Duitse taal nodig voor je werk? Kom bij ons een cursus Duits volgen en ontdek samen met andere gemotiveerde cursisten de meest gesproken taal in de Europese Unie. Richtgraad 1 stemt overeen met de niveaus Breakthrough en Waystage van het Europees Referentiekader. Na het niveau Breakthrough kan je je in het Duits uit de slag trekken in alledaagse situaties. Je leert eenvoudige vragen stellen en beantwoorden en gebruikt eenvoudige zinnen.
Afdeling Duits Voorbereidingscursus Duits.
Aanbod voor studiekiezers nieuwe studenten en minorstudenten. De voorbereidingscursus Duits vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 9 september 2016. Men kan inschrijven vanaf de introductiedag maart 2016 tot 15 augustus. Voor actualiteit kan men ook terecht op de Facebook-pagina van de afdeling. Het programma van de voorbereidingscursus september 2016 staat hier ter beschikking. De Afdeling Duits aan de Universiteit Gent biedt jaarlijks tijdens de eerste week van september een intensieve inleidingscursus Duitse taal literatuur en cultuur aan.
duits
Welkom op www.duits.de sinds 1997 de grootste website over de Duitse taal en cultuur van Nederland! voor leerlingen: duits.de/vaklokaal. voor docenten: duits.de/docenten. Alles over Duits! Fun, feiten, opzoeken en oefenen. Nieuwsblog nieuwsbrief voor docenten Duits. 1997-2021 www.duits.de Contact: Paul Goossen: info AT duits.de.
Duits Lezen voor de Lijst.
Nederlands 12 t/m 15 jaar. Nederlands 15 t/m 19 jaar. filter Zoek op genre.
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL het Duits DE das Deutsche. NL het mooie Duits DE das schöne Deutsch. NL het Duits van de 18e eeuw DE das Deutsch des 18. NL zijn Duits DE sein Deutsch. NL hij spreekt Duits DE er spricht Deutsch er ist deutschsprachig. NL de moeilijkheden van het Duits DE des Deutschen. NL de moeilijkheden van het mooie Duits DE des schönen Deutsch. NL met Duits kun je daar terecht DE mit Deutsch. NL in het Duits vindt men dit nog DE im Deutschen. NL hoe is dit in het op zijn Duits DE ook wie ist dies auf deutsch.
Duits Wikipedia.
De zwarte lijnen geven de belangrijkste isoglossen weer de Benrather linie en de Spierse linie. In lichtere tinten zijn de corresponderende Franse gebieden aangegeven die behoren tot de Westelijke Periferie van het Duits. Verspreiding van het Duits stamgebied en periferie binnen Europa 2006. Duitse bevolking en Duits taalgebied in Centraal-Europa 1910 1930 Staatsgrenzen zoals op 1 januari 1931. Onder de verzamelterm Periferie van het Duits en als concept analoog aan een soortgelijk begrip voor het Nederlands volgt hier een overzicht van taalvariëteiten of derivaten van het Duits die geografisch sociolinguïstisch en/of typologisch op een grotere afstand van het stamgebied en/of het Standaardduits staan dan andere meer reguliere variëteiten van het Duits.

Contacteer ons