Op zoek naar drachten?

drachten
Locatie Drachten Revalidatie Friesland.
Om bij de polikliniek te komen volgt u route 8. Voor meer informatie over het ziekenhuis en polikliniek Revalidatiegeneeskunde, kunt u kijken op de website van Nij Smellinghe ziekenhuis Drachten. Compagnonsplein 1, 9202 NN Drachten. 088 580 15 87. We zijn blij dat we zorg kunnen bieden op een veilige en verantwoorde manier.
Lippe Wonen // Winkels Drachten.
Aan de achterzijde van ons pand kunt u gratis parkeren. Navigatie Oosterstraat 20-A. Lippe Wonen Drachten is een van de acht filialen die onze winkelformule telt. Drachten is de bakermat van de organisatie. klik hier voor de zon en feestdagen van Drachten!
ANWB winkel Drachten Openingstijden, adres en contact.
ANWB winkel Drachten. Telefoon 088 269 32 30 Museumplein 4 9203 DD Drachten. Toon op kaart. Elke laatste zo van de maand. In deze winkel is het assortiment gericht op de seizoenen. Of je nu van wandelen, fietsen of eropuit gaan met de auto houdt, in de ANWB-winkel vind je alles om goed voorbereid en zorgeloos van elk seizoen te genieten.
Drachten. wil je meemaken. Alles wat je wilt weten over Smallingerland!
Ondernemen in Drachten. Leven in Drachten. Gezond en Wel zijn. wil je meemaken. Alles wat Smallingerland te bieden heeft. Tips van de redactie. Afvalinzameling: antwoorden op meest gestelde vragen actueel 26 februari. Zomers ongemak: maden in groene rolemmer actueel 11 augustus.
Man cel in dankzij verkeerscontrole. Whats App.
Moordzaak Drachten: in een waas mes gepakt. Netwerkavond bij Kijlstra in Drachten. Eerste vluchtelingen aangekomen in Ureterp. Vluchtelingen weigerden bus te verlaten. Auto belandt op zijkant in Kollumerzwaag. Drachtster bekeurd voor dronkenschap. Apparatuur gestolen uit supermarkt. Huur opgezegd voor hennepteler.
Winkels in Drachten mogen elke dag 24 uur open zijn: Het is van God los!
Wat vindt Nederland? Een hoop ophef dus in Drachten over de openingstijden van winkels. Maar hoe ligt dat in de rest van Nederland? Zijn we een beetje tevreden over de openingstijden? Die vraag legden we voor aan 1500 leden van ons Wat vindt Nederland-panel. De overgrote meerderheid 83% vindt de huidige openingstijden binnen hun gemeente prima.
Negen vuurwerkvrije zones in Drachten. Whats App. Whats App.
Moordzaak Drachten: in een waas mes gepakt. Netwerkavond bij Kijlstra in Drachten. Eerste vluchtelingen aangekomen in Ureterp. Vluchtelingen weigerden bus te verlaten. Auto belandt op zijkant in Kollumerzwaag. Drachtster bekeurd voor dronkenschap. Apparatuur gestolen uit supermarkt. Huur opgezegd voor hennepteler.
Home Smallingerland.
Parkeren in centrum. Bestuur en organisatie. College van B en W. Wetten en lokale regels. Afval laten ophalen. NEE/JA of NEE/NEE-sticker. Geboorte, huwelijk en overlijden. Paspoort, rijbewijs en uittreksels. Bouwen en wonen. Prestatieafspraken 2021 sociale woningvoorraad. Bezwaar belastingen en WOZ-waarde. Taxatieverslag en WOZ. Vergunningen en toestemming. Drank en horecavergunning. Vergunning activiteit aanvragen. Zorg, jeugd en werk. Carins / Wmo loket. Subsidie cultuur en cultuurhistorie. Subsidie groene daken. Klacht en bezwaar. Bezwaar belastingen en WOZ-waarde. Onderwijs in Smallingerland. Tweede Kamer verkiezingen 2021. Processen-verbaal Tweede Kamerverkiezing. Inwoners van 70 jaar of ouder. Iemand voor u laten stemmen. Stemmen in een andere gemeente. Ik wil een bedrijf starten. Aanvragen Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten TONK. Gemeente Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 9203 RM Drachten.
Regiopoli Drachten Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Regiopoli Drachten is een gezamenlijk initiatief van huisartsen uit Zuidoost Friesland, medisch specialisten, ziekenhuis Nij Smellinghe, ZuidOostZorg en Sûnenz. Op de Regiopoli houden medisch specialisten spreekuren op het gebied van cardiologie, orthopedie en dermatologie. Dat doen ze op verzoek van uw huisarts.
Politiebureau Drachten politie.nl.
Moleneind zuidzijde 77 9203 ZW Drachten. Postbus 107 9400 AC Assen. Op werkdagen van 0900: uur tot 1700: uur. Op donderdagavond tot 21.00 uur. Op zaterag is het politiebureau alleen geopend voor het doen van aangifte. Hiervoor is een afspraak nodig.

Contacteer ons