Zoeken naar woordenboek

woordenboek
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Woordpatroon.
Welkom Inloggen Aanmelden. Het woordenboek Woordpatronen. In dit woordenboek kun je zoeken op woorden door een patroon in te voeren. Gebruik een punt. voor n onbekende letter. Gebruik een asterisk voor meerdere onbekende letters. Voer tenminste 1 letter en 1 punt in.
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Puzzelwoordenboek woordenboek.
Ook in de database. Woordenboek woordafleidkundig 1. Woordenboek de Nederlandsche taal 1. Woordenboek in meer dan twee talen 1. Woordenboek van de Nederlandse taal 1. Woordenboek van een dialect 1. Woordenboek van een idioom 1. Woordenboek van regio 1. Huiselijke twist 5.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
search Vertalen cancel. Wisselen van taal. Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen. De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorieën, zoals regio, stijl, grammatica en meer. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden? Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Online woordenboeken Nederlands.
Woordenboeken Universiteitsbibliotheek Utrecht Universiteit Utrecht.
De lijst hieronder verwijst direct naar de online woordenboeken van een specifieke taal. Nederlands Engels Duits. Frans Italiaans Spaans. Portugees Keltisch Klassiek. Geeft u de voorkeur aan papieren woordenboeken? In de Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park vindt u ze bij de collectie NASLG naslag op de begane grond in kasten 2 tot en met 5. Handwoordenboeken moderne talen staan op verschillende studietafels verspreid door de bibliotheek. Woordenboeken zijn niet te leen, maar bij de servicebalie kunt u een woordenboek Engels-Nederlands lenen voor één dag.
Nicoline van der Sijs, Chronologisch woordenboek dbnl. DBNL Logo. DBNL Logo.
Chronologische lijst van woorden en taalfeiten Inleiding. Voor de taalfeiten gebruikte bronnen. Alfabetisch woordregister Inleiding. Bronnen van de dateringen. De belangrijkste bronnen voor de dateringen. Literatuur die is gebruikt voor de tekst. Over het gehele werk. over Woordenboek der Nederlandsche taal. over Middelnederlandsch Woordenboek 10 delen.
Botanisch woordenboek.
En wat is het verschil tussen een tros en een pluim? Het Botanisch woordenboek is een geïllustreerd woordenboek dat doeltreffend afrekent met dit probleem. Het geeft van zo'n' 1500 botanische termen een heldere omschrijving van de betekenis, waar nodig met verwijzingen naar verwante of tegenovergestelde termen.
De of het woordenboek? Welk lidwoord.
Mooi of mooie woordenboek. Groot of grote woordenboek. Half of halve woordenboek. Grappig of grappige woordenboek. Leeg of lege woordenboek. leuk of leuke woordenboek. Vet of vette woordenboek. Snel of snelle woordenboek. Wit of witte woordenboek. Klein of kleine woordenboek.
Gratis online woordenboeken en vertalen: de beste vertaalsites op een rij.
Kanalen: webgids nieuws magazine gezond en fit online games shopping. Populair: gratis boeken reisverhalen encyclopedien gratis lettertypen taal en spelling songteksten. dat zoeken we op. Je bevindt je hier: startpagina webgids woordenboek. Vind de betekenis van een Nederlands woord. De online Van Dale bevat de meest voorkomende en actuele woorden in het Nederlands.
Genealogisch woordenboek Genealogie Online.
Naar de trefwoorden beginnend met A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z. Plaats het genealogisch woordenboek op uw website of weblog. Heel het genealogisch woordenboek in PDF formaat.

Contacteer ons