Resultaten voor kontich

kontich
Kontich Het Nieuwsblad.
Zo hard heeft corona toegeslagen in jouw gemeente. Vlaamse overheid vernietigt vergunning trucktankstation. Helft inwoners heeft gevoel dat inspraak geen verschil maakt. Jong schaatstalent trekt aan de alarmbel: Zoveel opgeofferd en nu vergeten. Al het nieuws uit Kontich. Heb je nieuws uit Kontich?
Museum voor Heem en Oudheidkunde Kontich.
Het is een hele omweg, maar het verhaal is te mooi voor ons dorp om het te laten liggen. Als je nog eens op het terrein komt, laat dan je gedachten afdwalen en droom weg bij Highway to Heaven, in Kontich of all places. Informatieblad van de gemeente Kontich, september 2020.
Startpagina Gemeente Kontich.
Openingsuren en contact. Startpagina Gemeente Kontich. Online documenten aanvragen, iets melden of inschrijven voor activiteiten. Een afspraak maken. Maak een afspraak bij één van onze diensten in Het Gemeentehuis. Ontdek wat er te doen is. Een overzicht van alle activiteiten in Kontich.
Kontich Wikipedia.
De hertog van Brabant wees op zijn beurt de heerlijkheid Kontich toe aan de heer van Kontich, Koenraad Pot, omstreeks 1505 als pand of tegen betaling. Vanaf dat moment vertegenwoordigen de heren van Kontich het wereldlijk gezag, met recht op leven en dood van hun onderdanen.

Contacteer ons