Home.Constructie.Galerie.Webshop.Prijzen en Diensten.

 

Opbouw van een houtskeletbouw wand

Foto van houtskeletbouw wand

Wijs de kleine foto aan voor een vergroting

 

De wand is van links naar rechts van binnen naar buiten.

 

  1. Gipsplaat
  2. OSB plaat
  3. 6 cm installatie ruimte voor gas, water, electra met isolatie
  4. OSB plaat
  5. Minimaal 16 cm isolatie
  6. DWD plaat
  7. 2 cm lucht spouw
  8. 28 mm dik grenen  paneel

 

 

Foto1

Foto 2

Op de hoeken wordt de woning afgewerkt met zogenaamde citycorners zie hiervoor foto 2. Hierdoor zijn gemeenten eerder geneigd houtbouw toe te staan. Ook het kleurenschema van een woning kan van invloed zijn op het besluit van een gemeente.

 

De wanden worden van nummer 4 t/m 8 volledig in de fabriek gefabriceerd en komen dan met een dieplader naar de bouwplaats waar de verder montage plaats vind.

Copyright © Logs2Home Langweer(2005-2010) Niets van deze pagina's mag gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Logs2Home. Eenieder die gelijkende pagina's elders vindt wordt verzocht dit te mailen naar niels@logs2home.nl

Naar boven

Logs2Home levert houtpakketten voor houten woningen gebaseerd op houtskeletbouw. Dit kan zowel voor permanente bewoning zijn als voor vakantie doeleinden.

De huizen worden ontwikkeld voor een minimaal energieverbruik in alle jaargetijden. De buitenwanden hebben dan ook een K-waarde van 0,16W/m² wat neerkomt op een isolatiewaarde van 6,25. In Nederland moet volgens het huidige bouwbesluit met een isolatiewaarde van 3,5 gebouwd worden. U ziet dat wij hierin ver vooruit lopen.

 

Graag ontwikkelen wij met u het huis van uw dromen. U mag daarbij een geheel eigen ontwerp maken of u kiest een van onze huizen als uitgangspunt voor uw ideeën.

 

De bouwtijd is superkort. Binnen 5 werkdagen is uw huis onder de pannen en afsluitbaar!! De richtprijs voor het bouwpakket casco gebouwd inclusief dakpannen is ongeveer € 700 per m² beloopbaar woonoppervlak.

Constructie

Wandopbouw

Houtskelet bouw

Combi bouw

Logbouw