Home.Constructie.Galerie.Webshop.Prijzen en Diensten.

 

Vriendelijkheid - Onze producten zijn natuurlijk, gezond voor de gebruikers en voor het milieu. Dit voor zowel de productie als voor het gebruik. Door uw keuze voor een houten huis kiest u voor een allergiearme omgeving voor uzelf en uw medebewoners.

Duurzaamheid - Met het juiste onderhoud wordt uw investering tot in lengte van jaren gewaarborgd. Uw woongenot blijft tot in lengte van jaren.
 

Snelle levering en korte opbouwtijd - Standaard aanvoerkanalen, uitstekende logistiek en het gebruik van hightech houtbewerkingmachines beperken de tijd tussen het moment van opdracht en de oplevering van uw woning.

 

Uitgebreide keuze - Naast een uitgebreide keuze aan standaard ontwerpen kunnen wij ook voldoen aan individuele wensen. Hierbij houden wij rekening met alle wensen en aspiraties van de klant.
 

Aantrekkelijke prijs - Een grote keuze aan standaard modellen en oplossingen, vol automatische productie en unieke productieomstandigheden stellen ons in staat om onze klanten ook een financieel aantrekkelijke aanbieding te doen op een efficiënte en waardevolle investering.

 

Chalets hebben een heel aparte uitstraling en sfeer. Wij kennen deze vooral van onze vakanties. Nu zijn deze woningen ook in de Benelux te koop. Sterker nog. Alle bekende nadelen van een traditioneel loghouse worden in onze woningen ondervangen. Op deze wijze heeft u “The best of both worlds”.

 

Kwaliteit - Ons productiebedrijf heeft een zeer lange ervaring met fabricage en export naar West Europa, Scandinavië en Japan. Dit kan uitsluitend wanneer een hoge kwaliteit gegarandeerd is.

Beschermd vervoer - Alle materialen worden verpakt in folie en daarna in kratten. Op deze wijze is uw woning tijdens het transport beschermd tegen alle weersinvloeden.

Eigenschappen van een houten huis

Copyright © Logs2Home Langweer(2005-2010) Niets van deze pagina's mag gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Logs2Home. Eenieder die gelijkende pagina's elders vindt wordt verzocht dit te mailen naar niels@logs2home.nl

Home

Over Logs2Home

Bouwen met hout

Vragen

Contact

Eigenschappen houten huis