Home.Constructie.Galerie.Webshop.Prijzen en Diensten.

 

Constructie van een Log woning

Een LOGHOME wordt op een oeroude manier gemaakt van balken die met inkepingen op elkaar gestapeld worden. Vroeger maakte men de verbindingen met een bijl maar tegenwoordig heeft men daar computergestuurde houtbewerkingmachines voor.


Het Proces

Van uw LOGHOME zal eerst een schets gemaakt worden waarna deze in Envisioneer wordt ingevoerd. Hierna worden de constructieve details in Autocad vastgelegd en naar de opdrachtgever teruggekoppeld. Indien de opdrachtgever zich volledig kan vinden in het ontwerp gaat de Autocad tekening met een druk op de knop naar een computergestuurde houtbewerkingsmachine.

Houtconstructie met logs en T bars voor ramen en deuren
Hundegger houtbewerkings machine

Nieuwe mogelijkheden door de nieuwste fabricagemethoden

 

Begin 2005 zijn wij begonnen met de productie van LogHomes op een nieuwe volautomatische CNC Hundegger K2 houtbewerkingmachine.
Voor onze klanten heeft dit veel voordelen zoals:

 

Vrijheid van keuze
Alle mogelijke vormen van logs tot dikten van 230 mm kunnen in deze machine verwerkt worden.

 

Ongelimiteerde mogelijkheden
Op deze apparatuur zijn (bijna) alle houtverbindingen te creëren die u kunt bedenken. Het maakt niet uit voor welke combinaties van dikte gekozen wordt.

 

Nieuwe trends en mogelijkheden qua ontwerp
Met deze apparatuur zijn wij in staat nieuwe ontwerpen qua vormgeving te realiseren. Hierdoor kunnen wij demonstreren dat LogHomes niet alleen in bosrijke omgeving passen maar de nieuwe types zijn meer aan een stedelijke omgeving aangepast.

 

Snelheid en Kwaliteit
Deze apparatuur stelt ons in staat een uitstekende kwaliteit van houtverbindingen te leveren. Hierdoor zal de opbouwtijd afnemen en de kwaliteit van de verbindingen en daarmee de woning toenemen. De kans op menselijke fouten is wezenlijk afgenomen.

 

De emotionele factor
Door deze apparatuur zijn wij in staat steeds weer een unieke woning te fabriceren. U kunt zeggen: Ik heb de woning die ik wenste - anders dan alle anderen – een kans om uzelf te onderscheiden.

 

Tradities om te bewaren
Een kans om een project te realiseren waarin niet aan de traditie wordt getornd. Alles is mogelijk! Door deze basisregel bent u in staat een verbinding te leggen met nieuwe trends en ontwerpen in de constructie van LogHomes.

 

De assemblage

De montage van de buitenwanden en het dak zal ongeveer 15 werkdagen in beslag nemen waarna de aannemer het in ongeveer 8 weken volledig kan aftimmeren en sleutelklaar opleveren.

Opengewerkte Loghome in 3D

Copyright © Logs2Home Langweer(2005-2010) Niets van deze pagina's mag gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Logs2Home. Eenieder die gelijkende pagina's elders vindt wordt verzocht dit te mailen naar niels@logs2home.nl

Naar boven

Naar boven

Constructie

Wandopbouw

Ramen en Deuren

Productie

Bouw Logwoning

Dia Show HSB